Vinduespolering og privatrengøring

Professionel vinduespudser

Søger du efter en vinduespudser, hvor du kan stole på, at kvaliteten er i orden? Så er du kommet til det rette sted. Total-Ren har gennem årene udført vinduespudsning for mange kunder rundt i Nordjylland og Hjørring – både i form af virksomheder, institutioner og private. Med vores mange års erfaring med vinduespolering af både glaspartier, trappetårne, butiksfacader, ovenlysvinduer med mere, har du i os en samarbejdspartner, du trygt kan stole på.

Vi tager os også af afrensning af vinduer og afvaskning af vinduesrammer – så har du for eksempel haft besøg af en håndværker, står vi klar til at hjælpe.

Privatrengøring – gensidig tillid

Hos Total-Ren tilbyder vi rengøring af privatboligen – vi kommer gerne fast 1 gang om ugen eller hver 14. dag. Det aftaler vi efter behov og ønske, samt vi gennemgår de individuelle arbejdsopgaver i hjemmet. Ved privat rengøring får du besøg af den samme medarbejder fra Total-Ren hver gang. Det skaber tillid og tryghed, som er et godt udgangspunkt for rengøring i dit private hjem. Desuden sørger vi for afløsning ved ferie og sygdom, samt vi bruger vores egne rengøringsrekvisitter.

Vi tilbyder også vores service, hvis du mangler hjælp i forbindelse med flytning, totalrengøring eller lignende.

Kontakt Total-Ren i dag

Har du brug for et godt tilbud på rengøring til private eller erhverv, skal du have gjort rent efter håndværkere eller søger din boligforening en professionel samarbejdspartner til at tage sig af det daglige vedlighold og rengøring af jeres fællesområder, så kontakt Total-Ren i dag.

Vi har over 30 års erfaring i rengøringsbranchen, og står klar til at give dig et skarpt og skræddersyet tilbud. Udfyld formularen og lad os vende retur med et uforpligtende tilbud snarest muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.