Om os

Total-ren | Dit lokale rengøringsfirma

Total-Ren er et privatejet, nordjysk rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring inden for rengøringsfaget. Firmaet består i dag af et stabilt team bestående af dygtige medarbejdere, der alle arbejder for at sikre kvalitet og god service. Kundekredsen består primært af små og mellemstore virksomheder.

Total-Ren er et firma med traditioner og høje ambitioner – vi er fleksible og rengør på de tidspunkter der passer kundens behov og ønsker.

Grundet vores mangeårig erfaring inden for faget, er vi i dag i stand til at varetage en lang række af rengørings- og serviceopgaver. Vi yder professionel service til boligforeninger, virksomheder, institutioner og private. Desuden varetager vi erhvervsrengøring, håndværkerrengøring samt rengøring efter skader. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Hos Total-Ren ønsker vi tilfredse kunder.

Du er velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt Total-Ren i dag

Har du brug for et godt tilbud på rengøring til private eller erhverv, skal du have gjort rent efter håndværkere eller søger din boligforening en professionel samarbejdspartner til at tage sig af det daglige vedlighold og rengøring af jeres fællesområder, så kontakt Total-Ren i dag.

Vi har over 30 års erfaring i rengøringsbranchen, og står klar til at give dig et skarpt og skræddersyet tilbud. Udfyld formularen og lad os vende retur med et uforpligtende tilbud snarest muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.