Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i hele Nordjylland

Total-Ren udfører håndværkerrengøring af alle former for nybyggeri, herunder:

  • Boligbyggeri
  • Andelsbyggeri
  • Erhvervsbyggeri
  • Rengøring efter renovering

Total-Ren udfører hvert år håndværkerrengøring af flere hundrede boliger, i tæt samarbejde med byggefirmaer/håndværksmestre. Grundet vores mangeårige erfaring med udførelse af denne håndværkerrengøring er vi i stand til at levere en fleksibel og kompetent service. I en branche, hvor der er stor konkurrence, har vi skabt vores succes på veludført rengøring til meget fordelagtige priser. Det er vores ambition, at et samarbejde med os skal kunne betale sig for vores kunder, og derfor er vi villige til at yde noget ekstra hver gang.

Håndværkerrengøring til konkurrencedygtige priser

Vores priser på håndværkerrengøring er konkurrencedygtige – dog går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en god behandling, veludført håndværkerrengøring og lave priser. Med mange kunder i Hjørring Kommune i Nordjylland, oplever vi stadig henvendelser fra hele Jylland, båret frem af vores kunders gode erfaringer med os. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Enten via denne hjemmeside, via mail eller telefon.

Kontakt Total-Ren i dag

Har du brug for et godt tilbud på rengøring til private eller erhverv, skal du have gjort rent efter håndværkere eller søger din boligforening en professionel samarbejdspartner til at tage sig af det daglige vedlighold og rengøring af jeres fællesområder, så kontakt Total-Ren i dag.

Vi har over 30 års erfaring i rengøringsbranchen, og står klar til at give dig et skarpt og skræddersyet tilbud. Udfyld formularen og lad os vende retur med et uforpligtende tilbud snarest muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.