Erhvervsrengøring

ERHVERVSRENGØRING I HJØRRING KOMMUNE

Total-Ren udfører følgende typer af erhvervsrengøring i hele Hjørring Kommune og resten af Nordjylland:

  • Rengøring af kontorer/mødelokaler
  • Rengøring af institutioner, herunder skoler, vuggestuer samt lægehuse
  • Opskuring af gulve samt efterbehandling
  • Tæpperens
  • Højtryksrensning af facader
  • Rengøring af skurvogne på byggepladser
  • Haverengøring
erhvervsrengøring

Hos Total-Ren ønsker vi tilfredse kunder. Derfor leverer vi altid en professionel service, hvor omdrejningspunktet udgør kvalitet. Det er vigtigt for os, at have en tæt kontakt til vores kunder for herigennem at kunne sikre den bedste løsning og at kundernes forventninger til vores erhvervsrengøring bliver indfriet.

Vi prioriterer tryghed og stabilitet – og blandt andet derfor vil du blive mødt af den samme person hver gang. Desuden taler vi alle dansk og møder op i professionelt arbejdstøj.

Vores ekspertise indenfor erhvervsrengøring gør også, at vi klarer arbejdet hurtigt og i skinnende kvalitet. Alt i alt giver det dig en økonomisk fordel, et bedre resultat og plads til, at du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Professionelle rengøringsmidler

Godkendte erhvervsrengøringsmidler og udstyr

Vi anvender kun professionelle rengøringsmidler samt professionelt udstyr, når vi udfører erhvervsrengøring. Vi har desuden en grøn smiley hos Arbejdstilsynet. Smiley’en kan findes her ved at søge på Total-Ren.

Med stor erfaring fra blandt andet HjørringKommune i Nordjylland, varetager vi opgaver i hele Jylland til kundernes glæde og tilfredshed. Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Enten via denne hjemmeside, via mail eller telefon. Det er ikke kun i Hjørring Kommune vi tilbyder erhvervsrengøring – så kontakt os og få et uforpligtende tilbud til netop dit hjem.

Kontakt Total-Ren i dag

Har du brug for et godt tilbud på rengøring til private eller erhverv, skal du have gjort rent efter håndværkere eller søger din boligforening en professionel samarbejdspartner til at tage sig af det daglige vedlighold og rengøring af jeres fællesområder, så kontakt Total-Ren i dag.

Vi har over 30 års erfaring i rengøringsbranchen, og står klar til at give dig et skarpt og skræddersyet tilbud. Udfyld formularen og lad os vende retur med et uforpligtende tilbud snarest muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.